Cursuri suspendate în Timiș pentru organizarea referendumului. Update – școlile în care nu se țin ore

292

Referendumul nu este gaură neagră doar pentru bugetul național. El închide și școlile!

În Timiș, mai multe unități de învățământ vor fi închise în vinerea de dinaintea votului sau lunea de după referendum. Astfel, 5 scoli din județ își suspendă cursurile și activitățile în 5 octombrie, alte 6 își modifică programul de vineri; în 3 scoli nu se vor face cursuri, luni, 8 octombrie.

Propunerea de suspendare a cursurilor în unele scoli din țară a venit de la prefectul de Bihor care susține că în unitățile de învățământ unde se vor monta urne de vot nu se pot ține orele normal pentru că se fac pregătirile pentru referendum.

UPDATE – Unde nu se țin ore înainte sau după referendum

Cele cinci unități de învățământ unde nu se țin cursuri vineri, 5 octombrie, sunt Colegiul Tehnic Dimitrie Leonida Timișoara, Liceul Penticostal Timișoara, grădinițele 11 și 12 din Timișoara și grădinița din Jdioara, comuna Criciova.
La școlile 13, 21, 25, la Liceul Tehnologic Deta și la școlile 2 și 3 din Lugoj, programul normal va fi modificat, tot vineri. De asemenea, luni, 8 octombrie, se supendă cursurile de la grădinița 1 din Timișoara, școala din Jimbolia și grădinița din Jdioara.

 

LĂSAȚI UN MESAJ