24.1 C
Timișoara
marți 28 mai 2024

„Curățenie până la bordură” pe străzile din Timișoara. Șoferii, atenționați să-și mute mașinile de pe bulevardele importante

După ce timișorenii s-au plâns, în repetate rânduri de curățenia precară care se face pe străzile din Timișoara, atât Circumvalațiunii, dar și în zon Girocului, Primăria Timișoara a hotărât să curețe străzile orașului în profunzime. Programul a fost implementat de astăzi.

Oficialii transmit, prin intermediul unei informări, că vor mătura și spăla mecanizat 26 de străzi, pe o lungime de 40 de kilometri.

Timișorenii sunt rugați ca, într-o zi din lună, conform programului, să nu-ți parcheze mașinile pe bulevardele desemnate fiecărei zile, între orele 8:00 – 15:30.

Luni și marți se face curățenie pe străzile: Dorobanților, Simion Bărnuțiu, Take Ionescu, Bulevardul Revoluției din 1989. Proclamația de la Timișoara, Strada Mihai Viteazul, Strada Paris și Coriolan Brediceanu.

Străzile vor fi spălate pe câte un sens de mers. Spre exemplu, dacă luni, 15 aprilie se face curat pe Take Ionescu, dinspre Cardinale înspre Badea Cârțan, marți se va face pe sensul opus de mers.

Programul exactal traseelor și zilelor în care se va face curățenie pe fiecare bulevard poate fi regăsit pe site-ul primăriei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Advertorial electoral | Achiziții suspecte la Primăria Fârdea, penal la penal trage?

O vorbă din bătrâni spune că „corb la corb nu-și scoate ochii” iar noi am putea completa cu penal la penal trage! Adică primărița...

Actualizări în legislația vamală discutate la CCIA Timiș

Consecventă în programul asumat la început de an Camera e Comerț, Industrie și Agricultură continuă lunga serie de seminarii de informare...

Citește și :