Curățenie de toamnă pe drumurile județene! CJT cere sprijin de la timișeni

20

Începe curățenia de toamnă pe drumurile din județul Timiș. Consiliul Județean și-a propus să strângă toate gunoaiele de pe marginea șoselelor, din parcări și din zonele adiacente. Cere și sprijinul timișenilor pentru o campanie de succes.

„Facem harta deșeurilor abandonate și pregătim curățenia de toamnă în județ! CJ Timiș va curăța acostamentele drumurilor județene, parcările și zonele din proximitatea carosabilului care aparțin de județ, iar pentru o bună organizare pe teren, facem apel la timișeni să ne semnaleze într-un comentariu la această postare unde este nevoie să intervenim”, transmit reprezentanții instituției.

Pot ajuta atât cetățeniii, cât și asociațiile de mediu sau alte ONG-uri și instituții. „Ne vom adresa și primăriilor din județ deoarece curățenia începe și poate fi întreținută doar cu ajutorul și asumarea lor. Până joi, 30 septembrie 2021, așteptăm comentariile voastre, fie pentru semnalarea unui loc, fie pentru voluntariat și ne-am bucura să distribuiți postarea pentru a ajunge cât mai departe în județ”, mai spun cei de la CJT.

Consiliul Județean Timiș administrează aproximativ 1.200 de kilometri de drumuri.

LĂSAȚI UN MESAJ