Cum va arăta vremea în zilele următoare!

176

Meteorologii au emis o informare de instabilitate atmosferică accentuată valabilă la final de săptămână în zona de vest a țării.

Începând de astăzi și până duminică seara, în județele Arad, Bihor, Caraș-Severin, Hunedoara și Timiș, în cursul după-amiezelor și serilor, vor fi intervale de timp în care se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului ce vor lua și aspect de vijelie și izolat grindină. În intervale scurte de timp se vor înregistra cantități de apă ce vor depăși pe arii restrânse 20 l/mp și izolat peste 30 l/mp.

Astfel de fenomene se vor semnala în cursul zilei de astăzi, local în jududețele Bihor, Hunedoara și în zonele de munte aferente și pe arii restrânse în rest. Sâmbătă și duminică, aria fenomenelor de instabilitate va fi mai redusă și se va manifesta mai ales în zonele de deal și munte.

În cursul după-amiezelor de vineri și sâmbătă, disconfortul termic va fi ridicat, cu valori ale indicelui de temperatură-umezeală ce vor atinge pe arii restrânse pragul critic de 80 de unități.

sursa: radiotimisoara.ro

LĂSAȚI UN MESAJ