Cum sunt înșelați clienții unui mare hypermarket din Timișoara. Prețuri ”umflate” la casa de marcat. FOTO

315

Unul dintre cele mai mari lanțuri de hypermarketuri își înșeală clienții. O spun chiar inspectorii Oficiului pentru Protecția Consumatorilor, care au verificat societatea comercială din Timișoara. Nu a durat mult până când au găsit o serie de nereguli, printre care diferențe de gramaj sau condiții improprii de depozitare.

Cel mai grav, însă, este faptul că inspectorii au descoperit că prețul afișat la raft pentru mai multe produse diferă față de prețul încasat la casa de marcat. Uneori, diferența a fost chiar dublă.

”Ca urmare a unor controale desfășurate în unul dintre cele mai mari „supermarketuri” din Timișoara, am descoperit faptul că zeci de produse aveau preturi diferite la raft decât cele pe care trebuia sa la plătim la casă. În unele situații, prețul plătit era chiar și dublu față de prețul afișat la raft”, a scris Sorin Susanu, șeful OPC Timiș, pe Facebook.

În unele cazuri, prețul afișat la raft era cu un leu sau doi lei mai mic decât cel de la casă, dar au fost și produse care, spre exemplu, la raft costau 10 lei, iar la casă aveau prețul de 19 lei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ