Cum să nu te pierzi în Timişoara

491

Timișoara este în avangarda cercetării știinţifice din multe domenii, dar mai ales în știința informației. Important este ca aceste căutari să nu rămână doar ascunse în sertare, biblioteci și laboratoare.Implementarea cât mai grabnică în cotidian a gadgeturilor dă un plus de dinamism vieții.

Un proiect pilot ce se adresează turiștilor străini este pe cale de generalizare în urbea noastră. Dacă te-ai rătacit și nu știi unde te afli, nimic mai simplu: scoți din buzunar un device inteligent, fie că e telefon modern sau alt instrument dotat cu senzor performant și dai unul, doua click-uri pe un cod de bare și totul este rezolvat. Cu actuala invenție se pot stabili coordontele gps sau informatii utile despre tot ce se afla în jur. Te poti lega la net sau la orice rețea de informații.

Ne bucură că primii în această inovație au fost cei ce se ocupă de energia electrică. Deja sunt multe cereri să se aplice invenția cât mai repede și cât mai extins în tot municipiul. Nu doar în zona centrală. Și cetățenii de la periferii ar dori să aibă acces la modernul cod de bare.

Codul de bare salvează orașul si prin estetica sa aparte, culorile nefiind ales la întâmplare.

LĂSAȚI UN MESAJ