Cum au ajuns doi părinţi să-şi dea în judecată propria fiică

748

O familie din Alba Iulia, soţ şi soţie, şi-a dat în judecată fiica şi pe un fost concubin al acesteia pentru recuperarea sumei de 260.000 de lei.

Procesul a început în 2017, iar o primă decizie în dosarul civil a fost pronunţată recent la Tribunalul Alba. Potrivit acestei decizii, fiica (T. Delia) şi fostul concubin (D. Alin) au fost obligaţi de instanţa de judecată să returneze părinţilor tinerei (T. Nicodim şi T. Monica) suma respectivă. Banii au fost daţi cu împrumut de către tânără bărbatului în perioada în care între cei doi exista o relaţie, însă, suma nu a mai fost returnată. După câteva luni de la primirea banilor, în octombrie 2017, bărbatul a cumpărat un teren intravilan în Aba Iulia cu circa 107.000 de lei.

”În luna mai 2017 i-au cerut fiicei lor să le aducă de la bancă un extras de cont pentru a afla ce sume mai aveau în depozitul bancar. După lungi insistenţe, fiica lor le-a comunicat că a dat pârâtului suma de circa 260.000 lei cu titlu de împrumut. În data de 20 mai 2017 au avut o întâlnire cu pârâtul şi cu fiica lor pentru a discuta în legătură cu suma împrumutată. Cu acea ocazie aceştia au recunoscut că pârâtul a primit de la pârâta suma de 260.000 lei cu titlu de împrumut şi s-au obligat să le-o restituie până în data de 30.06.2017”, se precizează în motivarea magistratului de la Tribunalul Alba. Cu această ocazie, cei doi au semnat o declaraţie comună prin care s-au obligat să restituie banii până la sfârşitul lunii iunie 2016. Suma de bani nu a fost înapoiată.

Întreaga poveste, pe adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ