Cum arată soacra lui Adi Mutu, timișoreanca Mariana Bachici

6537

Adrian Mutu este înconjurat numai de femei frumoase şi nu face eforturi ca să le caute prea mult, căci le are aproape de el. „Briliantul” s-a cununat cu Sandra Bachici, anul trecut, pe plajă în Cuba, dar se mândreşte şi cu mama tinerei. Mariana Bachici face furori în rochii până la fund şi îmbrăcată numai în piese ale marilor case de modă.

Fotbalistul Adrian Mutu nu a avut noroc doar de o soţie frumoasă, ci şi de o soacră pe măsură. Deşi e trecută de 45 de ani, Mariana Bachici, mama Sandrei, arată ca o puştoaică. De sărbători, Mariana Bachici s-a fotografiat lângă bradul frumos împodobit şi a atras atenţia cu ţinuta tinerească.

Soacra lui Mutu şi-a etalat picioarele într-o rochie mini. De altfel, mama Sandrei face furori şi atunci când iese din casă, la cumpărături. Mereu cochetă, Mariana se încalţă cu pantofi de la branduri de renume şi poartă poşete de mii se euro.

Doamna Bachici are silueta unei adolescente, deşi o despart mai bine de 20 de ani de fiica ei, Sandra. Nu are pic de burtă sau de celulită, picioare lungi şi se laudă cu un decolteu generos.

Sursa: click.ro

LĂSAȚI UN MESAJ