Cum arată acum „cea mai frumoasă fetiță din lume!”

1026
Thylane Blondeau, tânăra care a devenit cunoscută după ce a primit titlul de „cea mai frumoasă fetiţă din lume“ la vârsta de 6 ani, a fost surprinsă în vacanţă în St. Barts. Modelul are acum 18 ani.
Acum în vârstă de 18 ani, Thylane Blondeau, cea care a fost desemnată Cea mai frumoasă fetiţă din lume în urmă cu 12 ani, a postat pe contul său de Instagram mai multe fotografii din vacanţa în St. Barts, scrie Fox News.
Blondeau a ajuns în atenţia presei la vârsta de doar şase ani, când chipul ei i-a câştigat reunumele de „cea mai frumoasă fetiţă din lume“. În 2018, ea a câştigat din nou acelaşi titlu.
Thylane le-a mulţumit celor 2,6 milioane de fani de pe Instagram că au votat-o încă o dată drept cea mai frumoasă din lume. Nominalizările sunt făcute de TC Candler în fiecare an, iar fanii îşi aleg prin vot favoriţii.

Thylane Blondeau şi-a început cariera în lumea modei când avea doar patru ani, iar acum este ambasador pentru firma de cosmetice L’Oreal şi are propria sa linie vestimentară, Heaven May.

Thylane Blondeau este fiica fotbalistului francez Patrick Blondeau şi a designerului Veronika Loubry.

LĂSAȚI UN MESAJ