Cum ajungeau droguri pe piața neagră din Timiș, din Olanda. Rețeaua a fost destructurată

122

O rețea de traficanți de droguri a fost destructurată, miercuri, de procurorii DIICOT Timișoara. Aceștia au descoeprit că stupenfiantele ajungeau din Olanda pe piața neagră din Timiș și Gorj.

În urma a 13 precheziții, anchetatorii au descoperit zeci de pastille de ecstasy, amfetamină, cocaină, cannabis și bani proveniți din vânzarea drogurilor. ”În cauză s-a reținut faptul că, începând cu anul 2018, o persoană ar fi creat și ar fi dezvoltat o reţea de aprovizionare, preluare, transport, depozitare, preparare și comercializare de substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive. Aprovizionarea cu substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive, precum și cu droguri de risc și mare risc, respectiv cannabis, comprimate ecstasy, amfetamină și cocaină s-ar fi făcut prin intermediul unor comenzi plasate în mediul on-line, pe site-uri de profil din Olanda și China”, aflăm de la DIICOT.

Au fost găsite, în casele suspecților, aproximativ 800 de grame substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive, 50 de comprimate de ecstasy, două grame de amfetamină, 4 grame de cocaină, aproximativ 20 de grame de cannabis, precum și suma de 22.100 de euro.

La sediul DIICOT – Serviciul Teritorial Timișoara vor fi conduse, în vederea audierii, 15 persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ