Cum a țipat Maria Grapini la Donald Tusk în plenul Parlamentului European VIDEO

683

Maria Grapini a avut în Plenul Parlamentului European, la Strasbourg, o ieșire lipsită de politețe, ridicând tonul la Donald Tusk, fostul președinte al Consiliului European, pe care l-a acuzat de mai multe lucruri, după care europarlamentarul PSD a emis un comunicat cu titlul „Maria Grapini, șah mat la Donald Tusk!”

„Prima intervenție a Mariei Grapini, în plenul Parlamentului European din noua legislatură, de joi, 4 iulie, a confirmat practic faptul că promisiunea făcută alegătorilor săi este pe deplin respectată. Europarlamentarul nu și-a schimbat nici linia, nici atitudinea, nici poziția”, se arată în comunicatul Mariei Grapini despre ea însăși, în care scrie că a avut „un discurs percutant”, „o intervenție dură”.

Donald Tusk este surprins în înregistrarea video a Parlamentului European că privește amuzat manifestarea europarlamentarului român.

La finalul intervenției, Grapini a ridicat tonul și la noul președinte al Parlamentului European, David Sassoli, căruia i-a arătat ce trebuie să facă în mandatul său.

Prima intervenție la prima plenară din acest mandat!

Publicată de Maria Grapini Europarlamentar pe Joi, 4 iulie 2019

2 COMENTARII

  1. Grapini este o RUSINE ptr Timișoara !! Oportunismul ei feroce și reacțiile isterice sunt chiar patologice.
    Femeia asta pur și simplu NU este în toate mințile, e schizofrenică, sunt convins de asta. Daca am avea acces la fișa ei medicala, ni s-ar confirma asta fara niciun dubiu.

  2. Nu inteleg de ce ar fi fost lipsita de politete? Am vazut video si mi s-a parut foarte normala atitudinea. Critica, la obiect si, mai mult, pertinenta!

LĂSAȚI UN MESAJ