Muzician celebru din Banat, protagonistul unui accident teribil cu motocicleta. ,,A ținut Dumnezeu cu el” a fost mesajul soției

892

Cântăreţul Ovidiu Ioncu Kempes (52 de ani), fost vocalist al formaţiei Cargo, actualmente liderul trupei Kempes, a suferit un accident de motocicletă, luni seară, pe 1 iulie. Se pare că şoferul unei maşini a întors, fără a se asigura, chiar în faţa motorului condus de artist, iar acesta n-a putut evita impactul, intrând violent în lateralul autoturismului.

Ovidiu Ioncu Kempes a ajuns la spital cu un umăr şi un cot dislocate, cu nasul spart şi o mulţime de răni la faţă, casca spărgându-i-se în urma coliziunii din trafic. După investigaţii care au relevat că nu există probleme ascunse – răni interne, care i-ar fi putut pune viaţa în pericol –, medicii i-au pus oasele la loc, l-au pansat şi, după două zile de spitalizare, i-au permis să plece acasă, scrie Libertatea.

„A ţinut Dumnezeu cu el“, a declarat pentru sursa citată Georgiana Dodan, soţia cântăreţului. Ea a adăugat că artistul e într-o stare bună. În plus, Kempes nu şi-a anulat concertul de la Râmnicu Sărat, programat pentru acest weekend. „Cred că îi face bine psihic. Ce să zic, nu-i un lucru bun nici să stai la pat“, mai spune Georgiana Dodan.

1 COMENTARIU

  1. E Blestemul cetățenilor ptr toți infantilii nesimtiti cu motociclete asurzitoare, care ne terorizează fonic ziua și noaptea, de primăvară pina toamna. In nicio alta țară civilizată nu se tolereaza așa ceva

LĂSAȚI UN MESAJ