Cum a învins un şofer Poliţia Rutieră. A fost lăsat fără permis în urma unui blocaj în trafic

214

Un conducător auto din judeţul Vaslui, sancţionat cu avertisment şi suspendarea dreptului de a conduce pentru 60 de zile, fiind considerat vinovat în cazul unei tamponări produse într-un blocaj în trafic, a reuşit să demonstreze în instanţă că poliţiştii au greşit.

În motivarea plângerii înaintată instanţei, bărbatul a arătat că nu se face vinovat de cele menţionate în procesul-verbal contestat. El a precizat că pe 25 octombrie 2018 se deplasa dinspre Bârlad spre Vaslui, la volanul unui Ford, cu intenţia de a vira la stânga pe un drum secundar aflat la km 119 pe drumul naţional, în zona motelului Everest.

A semnalizat intenţia de a vira stânga şi apoi s-a apropiat de axul drumului, iar la acel moment, autospeciala Ambulanţei nu se afla în spatele autoturismului pe care îl conducea. Fiind foarte aglomerat, nu reuşea să facă virajul la stânga pentru că de pe contrasens veneau în continuu autoturisme, iar autoturismele care vene au din spatele său erau nevoite să-l ocolească pe partea dreaptă, carosabilul fiind lat şi permiţând acest lucru.

În timp ce aştepta să efectueze virajul la stânga, a auzit din spate ambulanţa şi imediat s-a produs impactul dintre autospeciala Ambulanţei şi autoturismul pe care îl conducea.

Întreaga poveste, aici.

LĂSAȚI UN MESAJ