Cum a fost surprins Cozmin Gușă în centrul Timișoarei!

390

Cozmin Guşă, acţionarul Realitatea TV care din acest an moderează şi emisiunea „Romania 2019”, a fost surprins de jurnaliştii de la cancan.ro în timpul unor mişcări de stretching, în Piaţa Centrală din Timişoara.

Vineri, în orașul de pe malul Begăi, consultantul politic va avea încă o emisiune ce se anunță spectaculoasă. Cozmin Guşă a ieșit pentru un scurt antrenament, în Piața Centrală.

După ce s-a încălzit, Cozmin Gușă s-a aplecat peste o bancă și a început să facă flotări. Moment în care a fost reperat de un timișorean. Cei doi au purtat un dialog fabulos, pe care vi-l redăm în totalitate.

„– Domnule Gușă, neața!

– Neața!

– Ce faceți, domnule Gușă?

– Flotări, mă pregătesc! Trebuie să mă bat cu Coldea!

– E perfect! Faceți emisiune la Timișoara?

– Fac emisiune, da! Am înțeles că Dragnea e noul Laszlo Tokes, să-l prindă pe aici, pe lângă catedrală„.

Filmuleţul cu Cozmin Guşă, pe cancan.ro

sursa – realitatea.net

1 COMENTARIU

  1. Păcat ca nu a venit cu madam Şandru, deoarece puteau face un partid de centură, cum a zis Băsescu, după ce au plecat din PD. Sunt de părere că acest derbedeu este impostor total: Să începi campania electorală la Timişoara, profitând de Revolutie, să te foloseşti de sigla unei emisiuni de mare calitate, datorita muncii lui Rareş Bogdan, să furi de fapt procente de la partidele de dreapta, pe care le înuri (USR !), să îl injuri pe Coldea, cand tu ai legături cu KGB si Mossadul, si te intălneşti la sîrbi cu Ghiţă si Andronic însemnă jeg fără limite. De fapt scopul său este de a afecta voturile opoziţiei. Si mai e cva, cine l-a ănvăţat să joace in piesa Analistul, că nici macar părerolog nu e ???

LĂSAȚI UN MESAJ