Cu poliția pe urmele ei! Ce-a făcut o adolescentă din vestul țării

3730

Adolescenta Andreea Trif, din Arad, plecată de acasă acum o săptămână nu a fost nici la școală, nici depistată, încă, de polițiști unde se află – în schimb e de găsit pe… facebook, de unde transmite… ce poate și ea: mesaje de „sunt ok” și „pupici” prietenilor virtuali și… de fată rea mamei sale. De pe nickname-ul Adreea Sixx (Noir) – care, și el, spune multe – a postat pe rețeaua de socializare inclusiv miercuri, în ziua în care fost dată, oficial, dispărută… de 6 zile.

Colegi Andreei de Liceul Tehnologic de Electronică și Automatizări „Caius Iacob” Arad (CFR), unde Andreea este elevă în clasa a IX-a, spun că aceasta este bine și că a plecat de acasă din cauza neînțelegerilor cu mama și pentru a fi împreună cu iubitul – acest gest nefiind unul izolat, fata părăsindu-și domiciliul de pe buletin de mai multe ori până acum (odată fiind găsită… în comuna Socodor)

Ziariștii din Arad au intrat în posesia unui schimb de mesaje dintre Andreea Mădălina Trif și mama sa. Unul dintre acestea – conform M.B. (pentru arq.ro și aradon) – este datat 29 martie, ora 20 și arată așa: „Pe bune?? Deci stai așa…tu îmi spui că nu mai am ce căuta acasă și după mă dai dispărută? Cât de prostă să fi? De ce poliția nu a intervenit când s-au întâmplat alte chestii mult mai grave? Adică plm nu dai nicium semn de viață 12 ani și atunci să te caut eu și să îmi f**i viața în ultimul hal?! Ai pretenții să fac ce vrei tu? M-am descurcat toată viața fără tine, mă descurc și de acum cu sau fără mamă care mă iubește. Măcar lasă-mă drq înpace decât să îmi strici viața mai mult ca până acum!”

„Este un copil problemă, nu e prima dată când fuge de acasă. De două săptămâni nu a mai mers nici la școală. Eu sunt foarte bolnavă, nu mai pot să am grijă de ea. Am și vorbit cu domnul comisar de la Poliție că dacă o găsește să o ducă direct în plasament, că aici nu mai are ce căuta”, a declarat mama pentru fetei, contactată de ziariști.

Conform ofițerului de presă al IPJ Arad, agent șef adjunct de poliție Claudia Iuga, „Legea prevede că, până la împlinirea majoratului, mama – în acest caz – este responsabilă de fată. Se fac, în continuare, demersuri pentru a fi depistat locul în care se ascunde. Când va fi găsită, va fi internată în Centrul de Primire Minori de pe Strada Udrea, iar cazul va fi preluat de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Arad.”

Sursa: criticarad.ro
Foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ