Cu forțe proaspete contra Iașiului

232

ACS Poli pare să fi rezolvat și problema atacantului grație împrumutului lui Mihai Roman de la CSU Craiova. Este a doua mutare a săptămânii pentru clubul de Liga I alături de argentinianul Maximiliano Oliva.

Timișoara s-a mișcat bine în săptămâna premergătoare penultimei rundei a sezonului regular. Gruparea de pe Dan Păltinișanu s-a întărit cu doi fotbaliști înaintea partidei cu CSMS Poli Iași de duminică, ora 18.

Președintele Radu Birlică și directorul sportiv Adrian Neaga i-au prezentat vineri pe cei doi jucători veniți la Poli în aceste zile. Primul este fundașul stânga argentinian Maxi Oliva a cărui sosire a fost anunțată încă de miercuri de club.

Al doilea este un atacant din Liga I. Mihai Roman a sosit la Timișoara în baza unui împrumut de la CSU Craiova până în vară. Atacantul de 26 de ani a jucat de-a lungul carierei la Universitatea Cluj, Petrolul Ploiești, NEC Nijmegen (Olanda) și Maccabi Petah Tikva (Israel). În acest campionat, Roman a evoluat în 21 de meciuri oficiale, marcând patru goluri.

”Sunt bucuros că am făcut această alegere și că voi juca la Poli Timișoara. Sper să evoluez cât mai mult aici”, a declarat Roman.

Șefii clubului au anunțat negocieri avansate și pentru aducerea unui fundaș central, o decizie fiind așteptată în zilele următoare. Joi, Poli a confirmat împrumuturile lui Doman și Bocșan la echipe din liga secundă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ