Aerul de munte dăunează grav comercianților de tutun ilegal

237

Contrabanda cu țigări nu are granițe nici de stat, nici între județe. Dacă până recent comercianții de tabac încercau piața din Arad ca fiind cea mai profitabilă, iată că acum, de o vreme, încearcă să-și mute inițiativa economică în județul Caraș-Severin. Au crezut că aerul mai curat de la munte va face poftă pătimașilor de fum și aici vor da lovitura. Dar jandarmii, ca deobicei, au luat urma tutunului.

Gruparea de Jandarmi Mobilă „Glad Voievod” Timişoara şi Direcţia Regională Vamală Timişoara au desfăşurat joi, 15 februarie, o acţiune în cooperare, în localitățile Bocșa și Reșița din județul Caraș Severin.

Pe timpul acţiunii ce a avut loc în zona piețelor, au fost depistate trei persoane care ofereau spre comercializare pachete cu ţigări, de diferite mărci, despre care există suspiciunea că provin din activități de contrabandă.

Jandarmii au stabilit identitatea acestor persoane și au luat măsura ridicării, în vederea confiscării, a 101 pachete cu ţigări găsite asupra lor. Produsele oferite spre comercializare ilicită au fost predate Direcţiei Regionale Vamale Timişoara în vederea luării măsurilor ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ