Cu alt moral pentru duelul de la Iași

319

Un nou duel în play-out, o nouă finală pentru ACS Poli, trupa timișoreană fiind obligată să joace cu cuțitul la os în toate meciurile rămase. Violeții speră să izbutească din nou o remiză la Iași, la fel ca la precedentul duel din Copou.

Victoria cu Voluntari reprezintă o gură de oxigen și nimic mai mult pentru ACS Poli în momentul de față. Spectrul ligii secunde o amenință pe trupa de pe Dan Păltinișanu, obligată să adune cât mai mutle puncte până la final pentru a se salva de la retrogradare.

ACS Poli joacă luni un meci la fel de important în lupta din play-out, pe terenul lui CSMS Iași. Violeții își doresc un rezultat pozitiv în capitala Moldovei, la fel cum s-a întâmplat în ultimele runde ale sezonului regulat. Sub comanda lui Florin Marin, Poli a smuls atunci un rezultat de egalitate, un 1-1.

”Sperăm să se repete evoluția de acolo și să venim cel puțin cu acel rezultat. Ar fi extraordinar de bine după o victorie să continui cu un rezultat bun. Iașiul e o echipă extrem de omogenă și harnică, cu jucători experimentați, joacă de mult timp împreună. Au avut continuitate și la nivelul băncii tehnice și la nivelul lotului. E echipa pe care ar trebui să o cunoască toată lumea, cu 8-9 jucători care evoluează meci de meci.

Ne așteaptă o partidă diferită față de meciul trecut. Ei urmăresc un obiectiv, Europa League, ne așteaptă un meci infernal. Ne dorim enorm să scoatem un rezultat bun. Trebuie să rămânem agățați de șansa asta. E bine că am reușit să câștigăm un joc, dar trebuie să ridicăm nivelul jocului”, a punctat antrenorul Petre Grigoraș.

Tehnicianul poliștilor are în continuare bătăi serioase de cap în ceea ce privește alcătuirea primului 11. În special în defensivă soluțiile sunt tot mai puține după ce accidentarea lui Ovidiu Popescu a fost confirmată și acesta nu are nicio șansă de a mai juca în acest sezon. De asemenea Melinte este sub tratament și nu va fi în lot pentru deplasarea de la Iași.

În schimb au șanse ră revină căpitanul Cristi Scutaru și atacantul Ianis Zicu, ambii în refacere.

Partida CSMS Iași – ACS Poli Timișoara, din ultima rundă a turului de play-out-ul, se dispută luni, de la ora 18.

LĂSAȚI UN MESAJ