Numai și numai cu gândul la Calvisano

131

Campioana își încheie cea mai aglomerată săptămână a acestui an, una cu trei jocuri în decurs de numai 7 zile. SCM Timișoara Saracens o înfruntă sâmbătă, la Cluj, pe Universitatea într-un duel-test pentru returul de la Calvisano.

Rugbiștii timișoreni schimbă liniile în întregime pentru disputa de la Cluj-Napoca, din Cupa României. La patru zile de la precedentul meci oficial, cel contra lui Dinamo, Saracens va alinia cel mai bun 15 pentru o ultimă repetiție înaintea returului din Italia. Reamintim că în jocul de marți timișorenii au evoluat cu o echipă alcătuită din rezerve și componenți ai echipei de tineret.

”Pentru noi meciul cu U Cluj va fi o repetiție pentru partida cu Calvisano. Este o pregătire importantă pe care o facem, vom trata cu seriozitate meciul și sper să aliniem cea mai în formă echipă. Obiectivul nostru în Cupa României este să ne apărăm trofeul câștigat anul trecut și să obținem acea omogenitate a echipei de care avem nevoie.

Dar în acest moment cel mai important e să reușim să ne calificăm în grupele Challenge Cup, ar fi o mare realizare pentru echipă și pentru asta trebuie să fim concentrați 100% pentru meciul retur cu Calvisano”, a subliniat căpitanul Stelian Burcea.

Partida din etapa a cincea a Cupei României se joacă sâmbătă dimineață, ora 11, pe arena Iuliu Hațieganu.

LĂSAȚI UN MESAJ