Cruzime fără margini. Un timișean și-a omorât câinele cu un ciocan „pentru că sărea la oameni” VIDEO

150

Gest de o violență și cruzime rară al unui timișean din Sânnicolau Mare. El și-a călcat în picioare cățelul de patru luni, iar apoi l-a lovit cu un ciocan, pentru că animalul „sărea la oameni”. La scene au asistat, șocate, două tinere.

„Eram împreună cu o prietenă și am auzit din curtea unui om cum bătea cu brutalitate un câine. L-a lovit cu piciorul, ciocanul și cu încă ceva metalic, nu am putut vedea ce. Ne-am băgat amândouă și am strigat la el să lase câinele în pace. A ieșit la poartă. Îl ținea de gât și avea ciocanul în mână, m-am dus să-l opresc și a ridicat mâna la mine, a vrut să mă lovească, dar nu l-am lăsat. După, a dat cu piciorul și a zburat câinele efectiv, după l-a lovit cu ciocanul în cap și l-a omorât acolo. L-a dus pe câmp”, a povestit una dintre tinere.

Reprezentanții Asociației Rin Tin Tin au anunțat că vor depune plângere la poliție. Ei au luat cadavrul cățelului pentru autopsie. Pe pagina lor de Facebook, cei de la Rin Tin Tin au publicat și un filmuleț în care apare bărbatul care și-a omorât câinele.

LĂSAȚI UN MESAJ