Semenic Folk Fest, la începutul lunii august. Cine va urca pe scenă

27

Gala Semenic Folk Fest va avea loc anul acesta în perioada 1 și 2 august. Firește, în condițiile pe care situația actuală le impune. Artiști de primă mână ai scenei folk din România, care nu au lipsit de pe scena Semenic Folk Fest aproape în niciun an, vor fi și de acestă dată în Ranch-ul Musical de la Gărâna, dar spectatorii vor putea asculta și câteva voci mai noi, care îi vor purta grațios prin poezia acestui atât de românesc gen muzical.

Mircea Baniciu, Maria Gheorghiu & Radu Grațianu, Tatiana &; Marius Ojog, Marius Matache & Berti Barbera, Mircea Vintilă, Magda Pușcaș & Rareș Suciu, Marius Bațu, Elven Birds sunt cei care aduc în 2020 cântecul în Poiana Lupului. Anul acesta există niște masuri pe care organizatorii doresc ca toată lumea să le respecte. Pe scena de la Gărâna vor concerta formule de maximum două persoane. Biletele vor avea niște termene la care se poate pătrunde în incinta de festival, pentru a se evita înghesuiala.

Conform reglementărilor în vigoare, numărul persoanelor din incinta de festival este de 500 persoane (cu tot cu organizatori, artiști, tehnicieni de scenă și cei ce se ocupa de buna funcționare a resortului de festival), astfel încât se vor pune la vânzare doar 430 abonamente. Având în vedere acest lucru copiii vor avea și ei nevoie de bilet, deoarece vor fi contorizați. Purtarea măștii este obligatorie și spectatorii trebuie să urmeze istrucțiunile organizatorilor în ceea ce privește locurile unde se pot așeza.

Un grup nu poate depăși 10 persoane. Fiecare spectator trebuie să ia la cunoștință aceste reguli și să le respecte. Organizatorii nu răspund pentru eventualele încălcări ale acestora.
Biletele, pentru ambele zile, costa 139 de lei și pot fi cumpărate de aici.

Ultima zi în care pot fi comandate biletele este 27 iulie 2020.

LĂSAȚI UN MESAJ