Criminalul cu drujba din Sânandrei, condamnare pe viață 

190

Arădeanul care a decapitat cu drujba un alt bărbat din Sânandrei a primit sentința finală: va sta după gratii toată viața. Magistrații Curții de Apel Timișoara au luat această decizie, în apel, după ce Tribunalul Timiș îl condamnase la 25 de închisoare.

Potrivit sentinței, completul de judecată „aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea, aceea a detenţiunii pe viaţă”. Mai mult, criminalul are interdicție de a se apropia de părțile vămătate la mai puțin de 100 de metri.

Magistrații „obligă inculpatul la plata în întregime a despăgubirilor civile solicitate de părţile civile Laiu Hortenzia Hajnalka, Laiu Casian Mihai şi Laiu Fabian Adrian, respectiv 5.000 lei daune materiale şi 100.000 euro, în lei la data executării, daune morale către partea civilă Laiu Hortenzia-Hajnalka, 100.000 euro daune morale către partea civilă Laiu Casian Mihai şi 120.000 euro daune morale către partea civilă Laiu Fabian Adrian”.

Crima înfiorătoare a avut loc în noaptea de 30 spre 31 ianuarie 2019. Atunci, inculpatul a vent din Arad la locuința victimei din Sânandrei, județul Timiș. A intrat cu forța în casă și l-a fugărit pe timișean cu o drujbă până în grădină. Acolo, i-a tăiat capul cu utilajul, după care a plecat liniștit. Copiii victimei se aflau și ei în casă, precum și iubita unuia dintre ei. Aceștia au scăpat după ce au sărit pe geam.

Totul a pornit de la faptul că victima i-a vândut, cu 2.000 de euro, atacatorului o mașină. Ucigașul a fost nemulțumit de autoturism și a vrut să își recupereze banii, dar timișeanul a refuzat să îi înapoieze suma.

LĂSAȚI UN MESAJ