Crimă teribilă într-o localitate din România!

303

O femeie dintr-o localitate olteană a sfârşit în urma loviturilor primite de la fiul său, certurile în familie fiind o obişnuinţă din cauza obiceiului bărbatului de a consuma frecvent băuturi alcoolice.

Agresiunea s-a petrecut vineri, 26 octombrie 2018, în jurul orelor 10,00, în localitatea Icoana din judeţul Olt. Un bărbat de 55 ani, în urma unor certuri, şi pe fondul consumului de alcool, şi-a lovit de mai multe ori mama cu un corp dur, alungit, femeia, în vârstă de 75 ani, decedând după mai bine de două ore de la agresiune.

„Ancheta se desfăşoară, prea multe nu pot să vă spun, decât că ieri pe la ora 10,00 s-a produs incindentul, când inculpatul a agresat-o pe mama sa, decesul survenind la 12,30- 13,00. Azi-dimineaţă s-a făcut necropsia, este legătură de cauzalitate între lovituri şi deces. A lovit-o cu obiecte dure, contondente, posibil unul alungit, am văzut din concluzii“, a declarat prim-procurorul parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, Anca Anuţa.

Primarul localităţii Icoana, Gabriela Mariana Ancuţa, a declarat că la nivelul localităţii se cunoşteau conflictele dintre agresor şi părinţii săi, bătrânii fiind cunoscuţi în comunitate drept oameni respectabili, a spus primarul. Chiar în urmă cu aproximativ o săptămână mama agresorului, care suferea de un handicap locomotor, ar fi chemat poliţia, bărbatul fiind condus de poliţişti la Spitalul de Psihiatrie Cronici Schitu, de unde, însă, a fost externat la câteva zile.

Citește mai mult pe adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ