Crimă șocantă în Spania. O româncă, ucisă de iubitul olandez, care i-a aruncat apoi trupul la gunoi

155

Crimă şocantă în Spania unde o româncă a fost măcelărită de iubitul ei. Femeia a fost ucisă de bărbatul cu care îşi împărţea viaţa, un olandez, care apoi i-a aruncat trupul la gunoi. Bărbatul, în vârstă de 59 de ani a fost plasat marţi în arest de poliţia din localitatea spaniolă La Sabatera de Moraira, situată în provincia Alicante, după ce a recunoscut că şi-a ucis iubita româncă, informează cotidianul spaniol Las Provincias.

Victima este o tânără din judeţul Călăraşi, mamă a doi copii. Conform Observator TV, Alina Mocanu avea 34 de ani şi era din localitatea Satnoeni. Tânăra avea un băiat în Spania, în vârstă de 14 ani, iar acasă, în România, în grija tatălui său mai avea o fiică. Cadavrul femeii, care avea urme de înjunghiere, a fost găsit aruncat într-o pubelă într-un oraş învecinat. Olandezul, identificat drept A.R.M.K., a venit cu maşina personală la comisariat, pentru a se preda. El a recunoscut că şi-a ucis victima duminică, 16 februarie, şi că ulterior i-a aruncat cadavrul într-un container subteran. Cadavrul femeii, înfăşurat într-o pătură pătată de sânge, a fost descoperit luni dimineaţă de angajaţii serviciului de salubritate şi prezenta mai multe plăgi înjunghiate la nivelul gâtului şi al braţelor, ceea ce indică faptul că femeia a încercat să se apere.

Cuplul locuia în Moraira. Bărbatul lucra pentru o agenţie imobiliară şi fusese denunţat în mai multe rânduri de victimă – care avea un minor în îngrijire – pentru violenţă domestică. De altfel, femeia depusese o plângere în iulie 2019, pentru violenţă de gen, iar un judecător emisese un ordin de protecţie, însă măsura nu a fost în vigoare multă vreme. Ulterior, femeia s-ar fi despărţit de olandez, dar recent se împăcase din nou cu el şi locuiau împreună.

LĂSAȚI UN MESAJ