Crimă oribilă comisă de un refugiat! Femeie incendiată într-o vilă

953

Un refugiat sirian care locuia temporar într-o vilă din cartierul Militari din București a fost reținut pentru 30 de zile fiind suspectat că ar fi ucis și incendiat pe femeia care făcea menajul în locuință.

Mohamed Milad, un refugiatr sirian, a fost reținut, aseară, de polițiști, fiind suspectat că a ucis-o pe femeia care lucra ca menajeră într-o vilă din Militari, cel mai probabil, pentru a se răzbuna pe fiica proprietarilor, oameni de afaceri din Capitală, potrivit libertatea.ro

Camerele de supraveghere stradale l-au surprins de mai multe ori vizitând vila din cartierul Militari, aparţinând unor oameni de afaceri, unde, acum trei nopţi, o femeie a fost găsită ucisă şi incendiată.

Tânărul de 32 de ani era un apropiat al fiicei proprietarilor, spun surse din anchetă. Ar fi vizitat-o pe aceasta şi în noaptea crimei.

Sirianul şi-a păcălit prietena că pleacă, însă nu a fost aşa. S-a ascuns în curte după un pom, iar apoi a dat buzna în casă peste menajeră.

Cât timp sirianul a stat ascuns, fiica proprietarilor a părăsit casa, plecând la mare.

Bărbatul ar fi rămas singur cu menajera de 44 de ani care locuia la subsol.

Oribila crimă a fost descoperită chiar de soţul femeii ce avea doar 44 de ani. Acesta şi-a găsit soţia într-o baltă de sânge, iar un incendiu izbucnise de la subsol. Pe trupul incendiat al victimei, legiştii au găsit urme de violenţă.

sursa: evz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ