Atenție șoferi! Se lucrează din nou pe drumul de Coșava

59

Drumul de Coșava, cum a ajuns să fie cunoscut în vestul țării DN68A, intră, din nou, în reparații. Un constructor a fost angajat pentru a repara miile de gropi care se formează mereu aici.

Muncitorii și utilejele ies pe teren, miercuri, 12 septembrie și vor executa reparații cu mixture asfaltică pe 8 kilometri, între localitățile Coșava și Coșevița.

”Echipele antreprenorului vor executa lucrări numai pe timpul zilei, cât permite lumina naturală. Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte restricţiile de circulaţie instituite și semnalizarea rutieră temporară, să manifeste înțelegere, răbdare și disciplină în trafic, lucrările fiind făcute pentru a îmbunătăți condițiile DN 68A, în cadrul campaniei de pregătire a drumurilor pentru sezonul de iarnă”, trasnmite DRDP Timișoara.

Lucrările aici vor dura câteva săptămâni. De asemenea, continuă munca și pe centura Timișoarei, în această săptămână. Se aștern straturile rutiere foarte subțiri. Din acest motiv, viteza de deplasare pe acest sector este limitată la 40 km/h, iar depășirea este interzisă, existând riscul de împroșcare cu cribluri. Zonele cu restricții sunt semnalizate prin indicatoare rutiere.

LĂSAȚI UN MESAJ