Crimă într-o familie de români, stabilită în SUA. Copilă de 4 ani, ucisă de unchiul său

1925

Un român şi-a ucis nepoata de 4 ani în Statele Unite, în timp ce tatăl micuţei era în camera alăturată. Camera în care a avut loc crima era supravegheată audio şi tatăl copilei, un sucevean emigrant peste Ocean, a auzit strigătele agonizante ale fiicei sale.

Emanuel Flutur, un român în vârstă de 33 de ani, locuia împreună cu familia surorii sale, în Clinton Kentucky. Sâmbătă seara, el a atacat-o cu un cuţit pe nepoţica lui de patru ani Josephine, în camera ei. Beni, tatăl fetei a auzit totul pe dispozitivul de supraveghere audio instalat în camera micuţei.

A alergat într-un suflet în cameră şi l-a surprins pe cumnatul lui cum îi tăia gâtul fetiţei. În aceeaşi cameră mai erau patru fraţi ai acesteia.

Când l-a văzut în uşa camerei pe cumnatul lui, Emanuel l-a tăiat şi pe acesta cu cuţitul, apoi a fugit. Tatăl fetei a chemat de urgenţă ambulanţa şi Josephine a fost dusă la spital.

Fetiţa a fost operată de urgenţă, dar a murit la mai puţin de 24 de ore după ce unchiul ei i-a tăiat gâtul.

Emanuel Flutur a fost arestat şi va fi judecat pentru crimă de gradul. I s-a stabilit o cauţiune de 500.000 de dolari.

Tatăl fetei, Beni, a postat pe contul de facebook o fotografie plinpă de emoţie. Ţine cu amândouă mâinile mâna micuţei sale copile, pe patul de spital unde ea a murit.

Micuţa Mia s-a stins în spital

sursa – observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ