Credite pentru studenţii timişoreni care fac voluntariat. De câte ore minim au nevoie

111

Universitatea de Vest din Timişoara a luat decizia de a-i recompensa pe studenţii care ajută comunitatea şi se implică în activităţi de voluntariat. În acest sens, la finalul acestui semestru, tinerii vor fi recompensaţi, pentru prima dată, cu credite pentru că au făcut voluntariat.

UVT a fost de acord să le acorde studenţilor credite la iniţiativa Organizaţiei Studenţilor din Universitatea de Vest din Timişoara. Astfel, tinerii care sunt implicați în activități de voluntariat pot beneficia de credite transferabile ca semn de recunoaștere pentru munca lor.

Fiecare student poate primi două credite pe semestru pentru activitatea de voluntariat, care se vor consemna și în suplimentele de diplomă pe care studenții le vor primi după absolvirea studiilor.

Tinerii trebuie să depună, însă, un portofoliu, până la data de 26 februarie, la sediul OSUT sau la secretariatul facultăţii unde studiază, care să cuprindă, printre altele, şi o adeverinţă din partea ONG-ului în care s-au implicat, care să ateste că au realizat minim 60 de ore de voluntariat. Mai multe informaţii sunt disponibile AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ