Crăciunul Orfanilor ajunge anul acesta la ediția cu numărul 25

101

Asociația Evanghelistică și de Caritate ”Isus Speranța României” împreună cu Biserica Creștină Baptistă ”Eclesia” din Timișoara, organizează un eveniment de suflet în a doua zi a Nașterii Domnului nostru Isus Hristos. Astfel, în 26 decembrie, de la ora 10.00, la Biserica ”Eclesia” din Timișoara, situată pe str. Mureș nr. 1-3 (Piața Doina, fostul Cinematograf Unirea), va avea loc a XXV-a ediție a evenimentului ”La Ieslea lui Isus”, eveniment inițiat de pastorul Petru Dugulescu.

Cu această ocazie invităm copiii și tinerii din Centrul de zi de pe strada Odobescu, Centrul de pe Căpitan Damșescu și Ioan Slavici din Timișoara și Complexul de Servicii Specializate Recaș, au transmis organizatorii.

Toți tinerii și copiii vor participa la un program special de Crăciun în care vor aduce slavă lui Dumnezeu prin cântecele și poeziile lor. Ei vor avea parte de un Crăciun sărbătorit alături de o familie lărgită și primitoare, unde nu va lipsi un cadou pentru fiecare.

Această sărbătoare se va încheia cu un prânz oferit copiilor prezenți, la Biserica Baptistă nr. 2 din Timișoara, situată pe strada Zăvoi nr. 12, de la care nu vor lipsi bucatele tradiționale.

LĂSAȚI UN MESAJ