Coronavirus în România: Numărul îmbolnăvirilor a ajuns la 260

  83

  Bilanțul infecțiilor cu coronavirus pe teritoriul României a urcat, miercuri după amiază, la 260, anunță Grupul de Comunicare Strategică.

  De la ultima informare, din această dimineață, au fost confirmate 14 cazuri noi, după cum urmează: 7 în București, 3 în Brașov, 2 în Constanța, câte unul în Maramureș și Dolj. În același timp, sunt cu 43 de cazuri mai multe față de ieri la aceeași oră (ora 18) când erau anunțate 217 cazuri. 19 pacienți sunt declarați vindecați.

  Pacienții nou confirmați au vârsta cuprinsă între 2 ani și 57 de ani. Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 3.510 persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus). Alte 26.545 persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

  Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 4.670 de teste. Dintre acestea, 4.410 au fost cu rezultat negativ, adică persoanele de la care au fost prelevate mostrele analizate nu sunt infectate cu COVID-19.

  Testele au fost prelucrate în 8 unități sanitare din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Craiova, Iași și Constanța, inclusiv la Institutul Cantacuzino.

  LĂSAȚI UN MESAJ