Cornel Sămărtinean, candidat al PMP: ”Estimez un scor de două cifre la nivelul județului Timiș” VIDEO

226

Cornel Sămărtinean, candidat din partea PMP Timiș, pentru Parlament, și-a exprimat dreptul la vot în jurul orei 12, la secția de vot din cadrul Colegiului Tehnic ”Regele Ferdinand”, din Timișoara. Candidatul a fost însoțit de colegii săi, Radu Șumălan și Marius Dugulescu.

După ce a ieșit din cabina de vot și a introdus buletinele de vot în urnă, Cornel Sămărtinean și-a făcut semnul crucii, cu speranța unui rezultatat cât mai favorabil.

”Am votat astăzi pentru un Parlament de oameni profesioniști, un Parlament din ce în ce mai performant. Pentru o Românie puternică și pentru ca banii Timișului să rămână în Timiș. Sperăm ca odată cu crearea noului legislativ să vină oameni cu mult mai mult profesionalism și cu mai multă dedicație pentru cetățenii acestui județ și oraș. Printre prioritățile județului Timiș menționez centura de sud și banii municipiului Timiș să rămână aici. Merg mai departe și mă voi lupta pentru aceste priorități. În Timiș estimez un scor cu două cifre, iar la nivel național sperăm noi să intrăm în Parlament și să fie un scor cât mai bun. Doamne ajută”!, a declarat Cornel Sămărtinean.

Colegul său, Radu Șumălan a spus că a votat ”Pentru noi toți, pentru tinerii, pentru copiii noștri, dar și pentru un parlament performant”. Totodată dorește ca Parlamentul să aducă o stare de mai bine în casele românilor și în inimile lor. ”Am votat pentru ca Timișul să fie reprezentat, am votat pentru timișeni, am votat pentru România întreagă”, a adăugat candidatul PMP.

Marius Dugulescu spune că: ”Am venit să fiu alături de colegii mei și mă bucur că am reușit să fim o echipă puternică. Partidul PMP Timiș este tot mai puternic. Astăzi este ziua în care fiecare dintre noi suntem chemați să votăm pentru valori, pentru ceea ce credem. Îmi doresc ca România, în următorii ani, să aibă oameni mai curați în Parlament și să fie o voce în Europa, care să exporte valoare și plus valoare, nu doar să importăm tot ceea ce alții aruncă. Îmi doresc ca România să fie un reper și din punct de vedere moral, și din punct de vedere economic. Avem multe lucruri de exportat din țara noastră. Timișul trebuie să fie bine reprezentat”.

LĂSAȚI UN MESAJ