Candidaţii ALDE, cu gândul la generaţiile viitoare

153

Marian Cucșa, președinte ALDE Timiș și candidat la Camera Deputaților: ,,Am votat astăzi cu încredere în generația pe care o reprezint. Am votat pentru ca schimbarea aia de care tot se vorbește de 26 de ani să se întâmple! Am ales pentru generația tânără din care fac parte, pentru că e o generație de sacrificiu care merită să fie ascultată, să i se dea voie să se implice și să demonstreze ce poate, ce a învățat și ce a acumulat până acum. Vă sugerez ca astăzi să alegeți conștient și rațional, fără a vă lăsa influențați de promisiuni deșarte. Schimbarea trebuie să înceapă cu fiecare dintre noi. Iar noi, tinerii știm cel mai bine asta pentru că a fost o lecție pe care am învățat-o pe propria noastră piele. Am învățat să fim responsabili de propriile noastre decizii și alegeri, am învățat că doar prin seriozitate și perseverență vom reuși să realizăm ce ne propunem. Și am mai învățat ceva: că astăzi, de noi depind copiii, părinții și bunicii noștri! Viitorul nostru și al lor e acum în mâinile noastre. Nu mai avem timp de scuze și lamentări, e târziu pentru ele și le-au folosit destul alții care nu au reușit să se țină de promisiuni. Așa cum am încredere în tineri, la fel am încredere în fiecare dintre voi că astăzi veți face o alegere bună. Mulțumesc tuturor timișenilor cu care am intrat în contact în această perioadă și care m-au ajutat să fac o radiografie acurată a nevoilor comunității din care fac parte. Mulțumesc tuturor celor care cred în mine și s-au implicat cu sufletul în această campanie. Și mulțumesc părinților mei pentru că m-au învățat la timp ce înseamnă corectitudinea, bunătatea și iubirea față de semenii mei.”

Petru Ehegartner, senator și candidat ALDE Timiș la Senatul României: ,,Am votat astăzi pentru o Românie cu pace internă, ca să poată privi în față. Le sugerez timișenilor să aleagă ceea ce a fost și este mai bun pentru ei.”

Traian Stancu, vicepreședinte CJT și candidat ALDE Timiș la Camera Deputaților: ,,Am votat pentru viitorul copiilor și nepoților noștri. A venit vremea oamenilor serioși, care se implică activ și cărora chiar le pasă de comunitatea în care trăiesc. Timișul merită să redevină ceea ce a fost cândva, o zonă de referință și un exemplu pentru întreaga țară. Vă îndemn să votați oameni serioși, oameni care vă ascultă nevoile dar și fac ceea ce spun. Cei fără rezultate nu mai merită să ocupe un loc în Parlamentul României pentru că viitorul nostru al tuturor depinde mult de viitorul Parlament!”

LĂSAȚI UN MESAJ