Copii internați printre gândaci și hrăniți cu pateu cu viermi la un spital

88

Înregistrare scandaloasă, făcută la Spitalul de Pediatrie numărul 1, din Cluj-Napoca. O mamă internată de câteva zile cu copilul a filmat ce au primit la cină – un cub de unt și o jumătate de conservă de pateu, din care a ieșit un vierme.

Mai mult decât atât, femeia povestește revoltată că în spital, băiatul ei, care avea pneumonie, s-a infectat cu rotavirus. Iar o altă mamă, din același salon, a contactat clostridium, o bacterie periculoasă.

Lângă porția de pateu se vede și viermele. După ce a filmat secvența, femeia a anunțat revoltată personalul spitalului. „Aseară am primit un pateu cu un vierme. Nu știu, din conservă a picat, de unde a venit, dar a fost lângă pateu. Am anunțat asistenta de serviciu, dimineața a venit cred că directorul de spital, nu s-a prezentat cine este. M-a întrebat de ce am pus pe Facebook”, spune mama.

Femeia mai povestește că a fost internată, împreună cu băiatul ei de aproape trei ani, într-un salon de șapte paturi, în care se aflau alți șase copii, cu boli diferite, și cinci adulți. După patru zile, fiul ei, bolnav de pneumonie, a fost diagnosticat și cu rotavirus. Mama: „Mișună gândacii și seara e plin de ei. Și pe hol și la baie și în saloane, e plin de ei. Și gandaci nu mici, mari. Și vii și morți. Când sunt controale se face curățenie, în rest așa… În mare. Condițiile din salon sunt mizere, efectiv ți se lipește linoleul ăla de picioare”, a adăugat tânăra mămică.

sursa – stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ