Copaci în Timiș pentru Centenarul Marii Unirii

62

Mai tinerii politicieni ce sunt grupați în jurul formațiunii liberale din județul Timiș încearcă o implicare în evenimente sociale și de voluntariat până să aibă loc la masa celor mari ce discută despre bunăstarea poporului.

Pentru a marca într-un mod inedit acest an și suta de ani sărbătorită, se plănuiește o acțiune de plantare de copaci cu un număr simbolic de arbori. În timp, pe acele terenuri degradate se va ridica o pădure în amintirea Centenerului Unirii.

Sub sloganul „Împreună, pentru o Românie mai bună” se pune mâna pe lopeți.
Tineretul Național Liberal Timiș invită iubitorii de natură să li se alăture la o amplă acțiune de plantare de copaci în 27 octombrie.

Acțiunea se va desfășura în două localități din județul Timiș, va începe la ora 9.00 în Șandra, unde tinerii liberali vor planta 1918 copaci, iar apoi se vor deplasa în Lenauheim, unde vor planta 2018 puieți.

„Anul acesta aniversăm 100 de ani de la evenimentul politic major al anului 1918: desăvârșirea statului național român, realizată prin unirea provinciilor românești cu România. Cum putem sărbători Centenarul Marii Uniri, dacă nu gândindu-ne la ce facem noi astăzi pentru o Românie mai bună și la ce viitor le lăsăm copiilor țării?! De aceea, împreună cu colegii mei din organizația de tineret, am hotărât să demarăm această acțiune de plantare de copaci.”, a declarat Cosmin Șandru, președinte TNL Timiș.

Pentru a afla mai multe detalii despre cum se va desfășura acțiunea și cum puteți participa accesați următorul link: https://www.facebook.com/events/2020308291541103/

LĂSAȚI UN MESAJ