Constructorul lotului 4 din autostrada Lugoj-Deva se pregătește de iarnă

204

Șantierul lotului 4 de autostrada din tronsonul Lugoj-Deva intră în iarnă. Constructorul a muncit în ultima perioadă, deși a nins abundent. Ultimele lucrări au fost realizate în zona Şoimuş și urmează să fie reluate în primăvară.

„Antreprenorul general de pe șantierul Lotului 4 #A1 Lugoj – Deva a finalizat, în cursul acestei săptămâni, zidul de sprijin din beton armat din zona versantului Șoimuș (pe taluzul de debleu) și a executat lucrări de conservare a șantierului pentru perioada de iarnă. În paralel, în aceste zile, s-au mai executat lucrări de montare a panourilor fonoabsorbante”, anunță DRDP Timișoara.

Lotul 4, de 22 de kilometri, trebuie să fie gata în primăvară anului 2019. Stadiul lucrărilor este de aproape 90%.

 

 

Antreprenorul general de pe șantierul Lotului 4 #A1 Lugoj – Deva a finalizat, în cursul acestei săptămâni, zidul de sprijin din beton armat din zona versantului Șoimuș (pe taluzul de debleu) și a executat lucrări de conservare a șantierului pentru perioada de iarnă. În paralel, în aceste zile, s-au mai executat lucrări de montare a panourilor fonoabsorbante. În cursul zilei de azi, antreprenorul va înceta activitatea pe șantier, pentru perioada sărbătorilor de iarnă.

Publicată de DRDP Timişoara pe Miercuri, 19 decembrie 2018

LĂSAȚI UN MESAJ