Constructorii acuzați pentru dezastrul din Timișoara!

843

Cititorii ”Banatul Azi” iau atitudine după dezastrul de astăzi din Timișoara. Lucian M. semnalează pe rețeaua de socializare Facebook o cauză pentru care orașul se blochează permanent, la fiecare strop de ploaie.

Un prost obicei al constructorilor din Timișoara este de a împrăștia mizeria de pe șantier în tot orașul. Culmea, Aquatimul face apel către noi, cetățenii, să nu mai înfundăm canalele pentru că la ploi masive se astupă cu noroi. Acum 2 săptămâni l-am atenționat pe un angajat al firmei care supraveghea intrarea camioanelor pe șantier, în centrul orașului, să spele roțile la ieșirea mașinilor pe carosabil pentru că împrăștie tot noroiul rezultat în urma ploilor în Timișoara iar când e foarte cald se ridică nori de praf” scrie Lucian M pe Facebook.Santier 2

Vecinii șantierului sunt deja terorizați de zecile de camioane care intră zilnic pe șantier și perturbă liniștea și mai ales pentru poluarea fonică și toxică pe care o produc neâncetat. Vorbim de un șantier deschis pe 3 ani. După cele 2 săptămâni de la atenționare, mizeria este la fel de mare și noroc cu ploile care au mai spălat strada care era plina de praf, care a fost purtat 100 de metri mai departe” continuă Lucian M.Santier 3

Am fost la IULIUS MALL și am văzut șantierul de acolo și grija pe care o au constructorii ca mașinile care ies de pe lucrări să fie curate pentru a nu polua orașul. Cinste lor dar celor de la P.A.B. ROMÂNIA le spun deocamdată RUȘINE iar dacă în zilele următoare nu curăță strada și nu fac tot ce trebuie pentru păstrarea curățeniei în zona, voi depune reclamații la toate instituțiile abilitate să i-a măsuri în acest caz. Santier 4Și încă ceva: camioanele care vin pe șantier au rupt un cablu în 2 locuri. Cablul respectiv pare a fi de telefonie și de câteva zile atârnă până aproape de șosea. Nu-l revendică nimeni?” se întreabă cititorul nostru.

1 COMENTARIU

  1. Degeaba amendam doar camioanele de pe santier, si somam constructorii sa spele rotile, pana cand nu asfalteaza primaria toate strazile de pamant si piatra! In toate tarile civilizate se asfalteaza orice strada folosita, macar cu material frezat si reincalzit. Degeaba avem statie de asfalt, daca nu o folosim si pentru lucrari din-astea, si stam cu drumuri de tara in oras, ca Edgar Quinet.

LĂSAȚI UN MESAJ