Consiliul Judeţean Timiş a alocat 1,5 milioane de euro pentru mutarea la Giroc a Clinicii de Psihiatrie a Spitalului Judeţean Timişoara

167

Bolnavii din vestul ţării cu diferite afecţiuni psihice care ajung la Spitalul Judeţean Timişoara nu vor mai fi trataţi în clinica de pe strada Văcărescu. Pentru că Secţia de Psihiatrie a unităţii medicale îşi desfăşoară activitatea în condiţii improprii, iar Consiliul Judeţean Timiş nu poate să modernizeze clădirea, aceasta fiind retrocedată, s-a luat decizia să fie mutată la Giroc, în fosta unitate militară.

Din păcate, şi acest imobil arată jalnic, motiv pentru care Consiliul Judeţean Timiş, cel care administrează clădirile în care funcţionează Spitalul Judeţean Timişoara, a luat decizia de a-l moderniza. Doar în acest an, aproximativ 1,5 milioane de euro au fost alocaţi pentru lucrările de renovare a clădirii din Giroc.

„Am repartizat şapte milioane de lei pentru secţia de psihiatrie, pentru demararea investiţiei de la Giroc. Practic, în acest an, am alocat Spitalului Judeţean Timişoara 23 de milioane de lei, cu restul banilor vor fi modernizate saloanele unităţii medicale”, a declarat Titu Bojin, preşedintele CJ Timiş.

 

LĂSAȚI UN MESAJ