Consilier județean din Caraș-Severin – condamnat cu executare

514

Aurel Miclea, fost primar PDL al comunei cărășene Bozovici, în prezent consilier judeţean PNL de Caraş-Severin, a fost condamnat la închisoare cu executare de Tribunalul Arad.

Aurel Miclea a fost acuzat de procurori că, în anul 2012, a luat 150.000 de lei mită de la omul de afaceri Eftime Darius Văcariu, pentru ca o păşune comunală să îi fie cesionată acestuia. În acelaşi dosar a fost condamnat la închisoare şi Eftime Darius Văcariu.

Tribunalul din Arad l-a condamnat pe Aurel Miclea la trei ani închisoare pentru infracţiunea de luare de mită, în regim de detenţie, cu executare, adică. Totodată, lui Aurel Miclea i se aplică şi pedeapsa complementară a interzicerii unor drepturi.

Completul de judecată „menţine măsura sechestrului asiguratoriu instituită asupra imobilului înscris în CF nr. 30862 Bozovici nr. cadastral C1, nr. top 4119 constând în casă de locuit şi teren intravilan în suprafaţă totală de 1720 mp aparţinând inculpatului Miclea Aurel, până la concurenţa sumei de 150.000 lei”.

Celălalt inculpat, Eftime Darius Văcariu, acuzat de dare de mită, a fost condamnat la doi ani cu suspendare. Aurel Miclea a atacat cu apel sentinţa Tribunalului Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.