Conflict cu Stan și Bran în politica de pe Clisura Dunării! Acuzații și scandaluri de ,,râsul curcilor”

477

Scandalul politic din orașul de la malul Dunării pare a nu se mai termina. Ultima dispută între primarul Adrian Torma și opoziție, formată din PSD și Partidul Verde, este blocul 34, consilierii PSD și PV respingând propunerea edilului-șef de a demola clădirea unde mai locuiesc câteva familii.

Edilul-șef al orașului din Clisura Dunării, Adrian Torma, acuză din nou opoziția consilierilor PSD și Partidului Verde din forul deliberativ al orașului Moldova Nouă. De data aceasta, disputa celor două tabere ar fi blocul 34. Conform declarațiilor primarului Torma, locația unde este construit blocul cu pricina, urma a fi amenajată în vederea construirii unui parc. Cum structura blocului ar fi una precară, acesta nefiind sigur în cazul unui seism, fapt ce reiese din declarația edilului, clădirea a fost propusă pentru a fi demolată, în ședința de consiliu local de săptămâna trecută. Numai că, cele două treimi necesare adoptării proiectului de hotărâre nu au fost întrunite, consilierii PSD și PV cerând mai multe lămuriri și votând împotrivă. Primarul Torma s-a arătat din nou revoltat și a postat pe pagina sa de socializare un live de la blocul 34 din cartierul Orașul Nou din Moldova Nouă.

Noul cuplu sau vechiul cuplu din perioada 2000-2006 …. Stan și Bran de Moldova Nouă. Oare cine??? Pentru cei care nu cunosc de ce este nevoie de ei:  Sunt proiecte, cele de patrimoniu (cadastru, vânzări, achiziții) unde este nevoie de votul a două  treimi. Consiliul Local are 17 consilieri, iar PNL – Uniunea Sârbilor și PMP avem doar 10 consilieri, restul fiind 5 de la PSD și 2 de la P. Verde. Din păcate, acești indivizi,  lipsiți de demnitate și respect față de votul dumneavoastră, se opun dezvoltării orașului nostru.”, acuză edilul-șef de M9, Adrian Torma.

terminator-adi tormaReacția celor acuzați de Torma nu a întârziat să apară și, tot în mediul online, PSD Moldova Nouă îl ironizează pe edilul Torma punându-i o poză trucată din filmul Terminator. Aceștia spun că nu se împotrivesc soluționării stării clădirii, dar o vor transparent, cu poziția celor 16 familii care încă locuiesc în ruinele de la blocul 34.

Minte de îngheață apele și se duce pe Athos să se roage pentru iertare. Consilierii PSD nu se opun rezolvării situației cu blocul 34. Doar că situația se poate face prin construcție și nu prin dărâmare. Mai mult, noi am cerut să adune toți cei 16 proprietari într-o ședință și să spună ei dacă sunt de-acord cu despăgubirile mizere care le-au fost oferite de Torma. Să spună ei dacă sunt de-acord cu dărâmarea acestui bloc. Declară că a discutat cu un reprezentant ANL și acesta ar fi spus că nu mai poate fi reabilitat. Cine este acest reprezentant? Când s-a discutat? Unde sunt actele care dovedesc acest lucru? Nu poți dărâma un bloc doar pentru ambiția lui Torma. Dacă propietarii sunt de-acord cu despăgubirile și dărâmarea, foarte bine. Să se dărâme!”, este poziția social democraților pe pagina lor de facebook.

bloc moldova noua-torma

sursă: reper24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.