Conferința Internațională de Oftalmologie a fost un succes de răsunet

103

Timp de trei zile, Timișoara a găzduit un eveniment medical de mare anvergură științifică. La noi în oraș s-au adunat cei mai de seamă specialiști pentru a lua parte la cea de-a XI-a Ediție a Conferinței de Oftalmologie cu participare internațională.

Tematica abordată de conferință, „Actualități de diagnostic și tratament în Oftalmologie” este generoasă și a fost abordată din mai multe puncte de vedere. Programul a conținut sesiuni de lucrări orale prezentate în plen, simpozioane de firmă, sesiune de postere.

Conferința din acest sfârșit de săptămână a fost un bun prilej pentru un veritabil schimb de idei și experiențe în cadrul comunicărilor științifice. Succesul ultimei conferințe regionale, cu peste 350 de participanți, a arătat în mod clar că acest eveniment științific are un rol bine stabilit și important în țara noastră.

Președintele conferinței, Prof. Dr. Mihnea Munteanu, s-a îngrijit ca să nu lipsească nimeni din cei ce sunt în topul practicii sau a cercetării în acest domeniu atât de vast.

În afara susținerii părții teoretice a lucrărilor, au fost alocate spații și timp pentru prezentarea celor mai noi aparate și echipamente ce ajută munca unui medic oftalmolog.

LĂSAȚI UN MESAJ