Concluzii după calificarea în turul II al Cupei EHF

86

Politehnica a ajuns în turul secund din preliminariile Cupei EHF la capătul unei duble manșe dominate clar cu Polva Serviti. ”Încă mai trebuie să lucrăm”, este concluzia antrenorului Pero Milosevic după scorul general 51-43.

Prestația studenților în returul cu Polva l-a mulțumit pe antrenorul Politehnicii. Însă nu pe deplin. Pero Milosevic a concluzionat după victoria de la Serviti: ”A fost o victorie muncită, după un drum lung până aici. În meciul de faţă, am început cu o oarecare frică, dar intervenţiile noastre defensive ne-au dat încredere şi încet încet am câştigat teren.

În atac, încă mai trebuie să lucrăm; singurul aspect care mă nemulţumeşte este că atunci când avem 7 goluri diferenţă să o menţinem. Mie îmi place acest lucru, dar se pare că deocamdată nu suntem pregătiţi pentru asta.

Toată lumea a jucat, inclusiv tinerii, au jucat şi ei puţin pe final, Furak, Neamţu, Vâlceanu în poartă a fost excelent cu patru intervenţii în două minute, sunt foarte bucuros şi îmi felicit jucătorii pentru o victorie meritată. La finele meciului tur am câştigat doar la 4 goluri şi poate am nemulţumit publicul, dar acum am dublat acel avantaj şi poate e mai bine aşa pentru că poate jucătorii s-ar fi relaxat.

Dacă am fi învins la 7-8 goluri în primul meci, poate am fi pierdut aici la 3-4. Aşa am venit mai concentraţi, încă nu sunt pe deplin mulţumit cum am jucat şi am obţinut a treia victorie”.

Pentru Poli urmează acum dubla din turu doi contra norvegienilor de la OIF Arendal. Turul are loc în 8-9 octombrie în Peninsula Scandinavă și returul e programat în 15-16 octombrie în sala Constantin Jude.

LĂSAȚI UN MESAJ