Complicele spărgătorilor de bancomate ”Bonnie & Clyde”, prins de polițiștii din Arad

120

Un al treilea bărbat implicat în tentativa de furt dintr-un bancomat din Arad, prin explozie, din ianuarie, a fost prins și reținut de polițiști.

”În urma investigațiilor efectuate, a fost identificat și depistat un bărbat de 31 de ani, din județul Maramureș, care în noaptea de 13/14 ianuarie a.c., împreună cu alți doi complici, ar fi provocat explozia unui bancomat, de pe raza municipiului”, au transmis polițiștii.

Bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Vă amintim că la începutul lunii, alte două persoane, un bărbat și o femeie (foto), au fost reținuți în urma unor percheziții pentru această faptă.

”În urma investigațiilor a reieșit că, în perioada 6 – 14 ianuarie a.c., persoanele vizate ar fi încercat să sustragă bani dintr-un ATM din Timișoara, iar la data de 14 ianuarie a.c., ar fi sustras 424.880 de lei din interiorul unui bancomat din Arad, în urma provocării unei explozii care a distrus ATM-ul.

De asemenea, după ce un bărbat a fost depistat în municipiul Arad, a fost indisponibilizat autoturismul folosit la săvârșirea faptelor”, au transmis, în 12 martie, cei de la IPJ Arad.

UPDATE: Pe numele bărbatului de 31 de ani, implicat în explozia bancomatului, magistrații Judecătoriei Arad au emis mandat de arestare pentru 30 de zile


LĂSAȚI UN MESAJ