Bonnie & Clyde. Flavius și Claudia, doi tineri de 28 și 32 de ani care aruncau în aer bancomate din Timișoara și Arad, încătușați de polițiști. VIDEO

1297

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Arad au efectuat, luni, 3 percheziții, pe raza județului Arad, la locuințele unor persoane bănuite de furt calificat și distrugere. Acestea foloseau explozibili pentru a arunca în aer bancomate.

Este vorba despre un bărbat pe nume Ritan Ioan Flavius, de 32 de ani, domiciliat în Șemlac, județul Arad, și despre Ritan Claudia în vârstă de 28 de ani, domiciliată în Dumbrăvița, județul Timiș.

La locuințele suspecților, au fost descoperite mai multe instrumente de spargere, 2 butelii de oxigen și acetilenă, racordate la furtunuri cu regulator de gaz cu manometre, și un cablu electric cu electroșoc, confecționat artizanal.

”În urma investigațiilor a reieșit că, în perioada 6 – 14 ianuarie a.c., persoanele vizate ar fi încercat să sustragă bani dintr-un ATM din Timișoara, iar la data de 14 ianuarie a.c., ar fi sustras 424.880 de lei din interiorul unui bancomat din Arad, în urma provocării unei explozii care a distrus ATM-ul.

De asemenea, după ce un bărbat a fost depistat în municipiul Arad, a fost indisponibilizat autoturismul folosit la săvârșirea faptelor”, au transmis cei de la IJ Arad.

Bărbatul și femeia au fost reținuți, pe baza de ordonanță de reținere, urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, fiind cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și distrugere.

Update: Pe numele bărbatului bănuit de furt calificat și distrugerea bancomatului, magistrații au emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

video – imagini amator

LĂSAȚI UN MESAJ