Competiție între Dobra și Robu la postările pe Facebook. Liderul CJT s-a filmat pe un drum ce urmează să fie modernizat

67

Liderul Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, îi face competiție seriosă primarului Timișoarei, Nicolae Robu, la postările pe Facebook. Edilul șef ne-a obișnuit deja să apară pe rețeaua de socializare în ipostaze care mai de care mai haioase, cum ar fi mâncând dude din copac sau cântând la chitară pe stradă.

Acum, Dobra se pare că a început să prindă gustul intervențiilor pe Facebook, așa că s-a filmat pe drumul ce leagă Centura Timișoarei de Aeroport, ocazie cu care anunță începrea lucrărilor de modernizare a sectorului de șosea.

„Scrie negru pe alb: DJ 609D, care leagă șoseaua de centură a Timișoarei de aeroport, va fi lărgit la patru benzi! Pregătim actele ca să semnăm contractul. În câteva săptămâni, începem lucrările. În câteva luni, scăpăm de aglomerația de acolo”, a transmis pe Facebook Dobra.

Ar urma să fie lărgiți și modernizați 2,5 kilometri de drum. Valoarea se ridică la peste 18 milioane de lei, din care 3 milioane vin de la bugetul local și 15 de la cel național. Pentru anul acesta, în proiecția de buget a județului Timiș au fost alocate 2 milioane de lei.

Am reușit!Scrie negru pe alb: DJ 609D, care leagă șoseaua de centură a Timișoarei, de aeroport, va fi lărgit la patru benzi!Pregătim actele ca să semnăm contractul. În câteva săptămâni, începem lucrările. În câteva luni, scăpăm de aglomerația de acolo. Vă multumesc pentru încredere!#dezvoltamtimisulimpreuna#sepoate#patrubenzizeronervi

Publicată de Călin Dobra pe Vineri, 14 februarie 2020

LĂSAȚI UN MESAJ