Comercianţii de ocazie din Badea Cârţan, săltaţi de poliţişti

473

Acţiune de amploare în zona Pieţei Badea Cârţan, vineri dimienaţă. Poliţiştii locali i-au săltat pe comercianţii de ocazie care şi-au făcut un obicei să vândă produse second hand pe trotuar, fără a avea autorizaţie. De asemenea, aceştia fac mizerie şi strică aspectul zonei.

„Astăzi (n.r. vineri) au fost sancționați 14 comercianți, fiindu-le ridicată marfa în vederea confiscării, iar în luna martie 2017 au fost aplicate comercianților ilegali nu mai puțin de 187 sancțiuni contravenționale conform HCL 321/2001 și HCL 139/2011 pentru comerț în locuri neautorizate, fiind de asemenea ridicate în vederea confiscării zeci de kilograme de obiecte uzate expuse spre vânzare. Pentru a stopa fenomenul, care a devenit unul nedemn de o capitală culturală europeană, polițiștii locali vor acționa în această locație zilnic, fiind ridicată în vederea confiscării marfa expusă”, transmite Poliţia Locală.

Poliția Locală face din nou apel la cetățeni să nu cumpere astfel de produse în majoritate degradate și să nu încurajeze astfel acest tip de comerț.

LĂSAȚI UN MESAJ