Colterm scapă de executarea silită. Momentan!

34

Colterm scapă de executarea silită. Cel puțin momentan! Asta după ce au contestat amenda de 21 de milioane de euro primită de Administrația Fondului pentru Mediu. Magistrații au acceptat cererea de contestare, așa că executarea silită este pe „hold”.

„Colterm S.A. a făcut un pas important în demersul de constestare a amenzii primite pentru neachiziționarea numărului total de certificate cu efect de seră. Instanțele timișorene au admis cererea de suspendare a executării deciziei de impunere, COLTERM nemaifiind în situația de a fi executată silit până la o sentința a instanței de fond. S-a dovedit că munca în echipă, dintre juriștii societății și avocații firmei angajate de Primăria Municipiului Timișoara pentru a apăra interesele COLTERM, a fost cea mai bună soluție pentru acest demers atât de important”, a transmis directorul Colterm, Petre Nenu.

Reprezentanții Colterm nu au motivat în niciun fel până acum faptul că nu au cumpărat certficatele verzi. Societatea mai are de achitat și alte datorii de 300 de milioane de lei către furnizori.

LĂSAȚI UN MESAJ