Colterm rămâne fără gaz și timișorenii fără căldură, dar retehnologizarea continuă

60

Proiectul de retehnologizare a sistemului de termoficare continuă. Sunt încă multe străzi sparte unde se înlocuiesc conductele și sunt descoperite defecțiuni noi.

„Ultimele puncte termice urmează a fi racordate la sistemul de termoficare centralizat în contextul lucrărilor de retehnologizare. Sunt câteva avarii și se lucrează la ele în acest moment. Avariile au fost detectate la 3 puncte termice. Pentru unul dintre puncte, PT Păltiniș, urmează să fie identificată locația exactă a avariei. La acest punct a fost finalizată vineri și racordarea la Liceul Grigore Moisil. Reparațiile pentru Punctul Termic 16 (racordare a la Spitalul Victor Babeș și Generală 16) și pe conducta Traian Vuia/Lidia vor fi finalizate”, a transmis primarul Timișoarei, Dominic Fritz.

De miercuri ar trebui să fi pornită căldura pentru trei imobile de pe strada București, iar de joi pentru un imobil de pe strada Martir Todorov.

La următoarele puncte termice vor exista întreruperi ale furnizării pentru înlocuirea țevilor: PT 21 (până în 30.10), PT 63 (5 imobile – până în 23.10, 3 imobile până în 30.10), PT 45 (până în 30.10), PT 98 (până în 22.10). Astfel, tot mai mulți timișoreni așteaptă agentul termic. Însă probelema se poate generaliza dacî Eon se ține de cuvând și sistează furnizarea gazului așa cum a anunțat.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ