Colecționari de Antichități din regiune, în week-end, la Iulius Mall

69

La sfârșit de săptămână, clienţii Iulius Mall care apreciază obiectele cu patina timpului sunt invitaţi la o nouă ediţie a Târgului de Antichităţi.

Sunteţi în căutarea unui obiect decorativ aparte sau a unui cadou care spune o poveste? Weekend-ul acesta, peste 30 de colecţionari de frumos din întreaga regiune vă aşteaptă la Iulius Mall. De vineri până duminică inclusiv, parterul mall-ului va fi locul unde generoase colecţii de obiecte înnobilate de trecerea timpului vor putea fi admirate şi achiziţionate.

Bijuterii, ceasuri de colecție, argintărie veche, porţelanuri, obiecte vintage de decor, numismatică, discuri din vinil, aparate foto vechi, icoane, antichităţi mici şi multe altele vor încânta privirile publicului.

Finalul de săptămână la Iulius Mall înseamnă distracţie pentru cei mici. Magazinul C&A îi invită pe copii să sărbătorească împreună ultimele zile de vacanţă. Duminică, 2 septembrie 2018, între orele 13.00 – 20.00, brandul de modă îi aşteaptă pe cei mici la „Back to school Party” cu numeroase surprize: o cabină foto amuzantă, o roată a norocului cu premii instant, baloane şi multă voie bună.

LĂSAȚI UN MESAJ