Colectarea deșeurilor rezultate din construcții și demolări

69

Acest tip de deșeuri sunt rezultate din lucrări de construcții și demolări, reparații și amenajări ale clădirilor, fie că e vorba despre locuințe, fie de spații cu altă destinație.

Acest fel de deșeuri se colectează contra cost, pe bază de contract / comandă scrisă, la Biroul contractare – relații cu clienții, str. Gh. Lazăr nr. 24, parter (clădirea Fructus Plaza).

În funcție de cantitățile rezultate, containerele care pot fi solicitate au capacități de 1,7 mc, 7 mc sau 22 mc. Societatea procedează la neutralizarea, sortarea și recuperarea acestor tipuri de deșeuri, pe categorii, refolosindu-le la diverse alte activități.

Deșeurile din construcții pot fi preluate de la producătorii de deșeuri, care le depun prin aport voluntar, contra cost, după prezentarea voucher-ului eliberat ca urmare a efectuării plății de către Biroul contractare – relații cu clienții. Cantitatea minimă de plată este de 1 mc.

Programul punctului de colectare din Calea Moșniței nr. 2 este: Luni – Sâmbătă 08:00 – 20:00; Duminică: Închis.

Sunt interzise atât depunerile acestor tipuri de deșeuri în pubelele sau în containerele destinate colectării deșeurilor municipale, cât și depunerile necontrolate pe domeniul public.

LĂSAȚI UN MESAJ