Clipe de groază la un obiectiv turistic din vestul țării. Copii și adulți, în pericol!

367

13 turişti, între care doi copii de 6 și 7 ani, au rămas blocaţi la înălţime, duminică, în telecabina de la Dealul Cetăţii, care facilitează accesul spre Cetatea Deva, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unei informări transmis de ISU Hunedoara, pompierii deveni intervin pentru salvarea a 13 persoane blocate în telecabina de la Dealul Cetății.

În telecabina aflată în urcare în momentul producerii avariei se află 11 adulți și 2 copii, cu vârste de 6 și 7 ani.

”Pompierii au decis aducerea în siguranță la sol a turiștilor cu ajutorul unei scări culisabile. La coborârea pe scară turiștii vor fi asigurați, pentru prevenirea unei accidentări, cu echipament specific de salvare.În sprijinul oamenilor a fost direcționat spre telecabină și un echipaj medical cu o ambulanță tip B2. La o primă evaluare turiștii nu par a prezenta probleme medicale. Telecabina este blocată pe șină, la mijlocul traseului, la aproximativ 5 metri de la sol”, arată sursa citată.

Ultimul incident similar a avut loc luni, când 19 turiști au rămas blocaţi în telecabina de la Dealul Cetăţii. Atunci, telecabina s-a blocat din cauza unei scurte căderi de tensiune, urmată de un șoc electric, arăta Primăria Deva.

sursa – stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ